De Klassiekers van d'Oude Proeftuyn.

Omdat er naar deze workshops altijd veel vraag is, kunt u onderstaande workshops altijd bij ons aanvragen, ook als deze niet zijn opgenomen in het nieuwe programma.

 

Twintowers
Deze identieke torens zijn gemaakt van boomschors. Bovenop branden waxinelichtjes omgeven door hortenisa's. Hoogte 43cm, breedte en diepte 12cm.
Kosten inclusief alle materialen € 30,-
Bladboom met lichtjes
Deze natuurlijke schemerlamp is gemaakt van gedroogd blad met kleine lichtjes in de vorm van een dennenboom. Staat prachtig in ieder interieur. Hoogte +/- 60cm.
Kosten inclusief alle materialen € 36,-
Kroon met hortensia's
In een ijzeren frame in de vorm van een kroon maken we een prachtig hortensiastuk op. Het geheel rust op een moskrans met een ø van 30cm
Kosten inclusief alle materialen € 32,-
Lange loper
Het langwerpige ijzeren frame van 90cm wordt bedekt met lange takken. In het midden maken we een herfststuk op en aan beide zijden plaatsen we een waxinelichtje. Wanneer u deze al eens gemaakt heeft kunt u het frame meenemen. Dan gaat er € 8,- van de workshop op.
Kosten inclusief alle materialen € 37,5
Wandstandaard op steigerhout
Deze standaard komt van de muur af. We groenen het geheel op en werken het af met een glazen waxinelichthouder. Wanneer u de steigerhoutenplank erbij wilt hebben komt er € 5,- bij. De lengte is 98cm, de breedte 15cm.
Kosten inclusief alle materialen € 33,-