De Klassiekers van d'Oude Proeftuyn.

Omdat er naar deze workshops altijd veel vraag is, kunt u onderstaande workshops altijd bij ons aanvragen, ook als deze niet zijn opgenomen in het nieuwe programma.

 

De slak
De basis van de slak is een ijzeren frame.Deze wordt met fietsband omwikkeld.De uitstraling is erg verrassend want hij staat geweldig in een strak interieur maar ook in de tuin.
Kosten inclusief alle materialen € 34,-
De stenen bollen
Deze piepschuimen bollen bekleden met een soort cement.In de grote bol maken we een bloemstuk en in de kleine doen we een glaasje voor een waxinelichtje.
Kosten inclusief alle materialen € 29,-
Glazenschaal met kronkelhazelaar
In een ronde glazen schaal maken we een frame van stukjes hazelaar,Dit leggen we in het rond om een glazen waxinelichtje dat in de glazen schaal staat.Het geheel maken we af met tulpjes, buxus en eventueel wat gipskruid.
Kosten inclusief alle materialen € 28,-
De kroon
Deze kroon staat op een krans van mos.doorsnede 30cm. In de kroon maken we een prachtig bloemstuk.
Kosten inclusief alle materialen € 32,-
Festoen / Touwlantaarn
Deze muurlantaarn wordt in een nieuw jasje gestoken. In plaats van wilgentenen gebruiken we nu touw. Staat robuust, blijft heel lang mooi en is makkelijk te verwerken.
Kosten inclusief alle materialen € 35,-
De kikker, schildpad of poes
Deze frames hebben al de vorm van de betreffende dieren.Ze moeten nog wel gevuld worden met spagnum en mos.De kikker en schildpad hebben ook nog vetplantjes op de rug.
Kosten inclusief alle materialen € Klein € 28,-, Groot € 35,-
De loodroos
Deze roos van lood staat geweldig in ieder interieur.Ze wordt gemaakt op een bord met een doorsnede van 30cm.In het midden staat een waxinelichtje.Het geheel wordt afgewerkt met grijs split.
Kosten inclusief alle materialen € 33,-